vegetariskt och litte blod?

Nu sitter jag här i mitt rum och äter en vegetarisk soyaburgare och har precis tittat på twilight för sjätte gången :D
Det var hos tina i torsdags som hon bjöd mig på en sådan soyaburgare och jag tyckte dom var riktigt goda att jag nu var tvungen att köpa och äta idag. :)
Vaknade idag med världens huvudvärk men gick till jobbet iaf, lite får man väl stå ut med? men med ett littet piller blev allt nästan mkt bättre.
var och hämtade min cykel hos syrran också, skönt att cykla hem från centrum ;)
var så trött att jag somnade mitt i filmen också, var rätt gött så nu funderar jag faktiskt på att typ gå och lägga mig snart, ska iaf lägga mig på min spikmatta för jag är litte öm i rygg och nacke.
Det blev nöjes i lördags, men det var lika kul där som på ankan eftersom det blir vad man gör det till :)


Sally

utgång ikväll..

Nu är jag på väg till min syster (för jag har världens bästa syster) som erbjöd sig att sminka mig ikväll, och det tackar man ju inte nej till.
Sen ska jag ner till Hanna och vi ska vara där en stund sen så bär det av till Blue Moon men om vi inte kommer in så blire Ankan ist :)
Så nu ska jag cykla ner till syrran som väntar på mig, för hon väntar annat besök också så då vill ju inte jag vara ivägen :)Sally

stora i USA!?

Var inne och kollade på aftonbladet och gick in på nått som handlade om Alexander Skarsgård och då var det ett klipp om svenskar som slår "stort" i USA

Här har ni 2 smakbitar av vad amerikanarna tycker är bra, den ena låten är okej men den andra är ju till och med värre än KICK ;) ni förstår vilken låt det är jag menar, men för er som inte gör det så äre den första låten här som är, vågar man säga patetisk kanske?


Den här funkar ju liiiiite.....


Sally