Valborg..

Igår firade min blogg ett år :) såg det förrut. kul va? har bara skrivit massa strunt i ett helt år :D
Jag funderar litte på vad jag ska göra ikväll, asså valborg är ju absolut ingenting speciellt men det är ju fredag och allt.. Skulle vara trevligt att träffa Tina och hjälpa henne plugga men hon måste ju somsagt plugga. Ska man var hemma själv, äta kålpudding med mos och gräddsås med lingonsylt. Eller ska man gå ner till syrran och hälsa på :) Aja jag får fundera en stund till.. :)

Men hoppas ni har en trevlig valborg med mysigt sällskap eller sitter hemma själv och myser..


Sally

älska shopping :D

Chipp chipp!!!

Idag åkte jag och mammsen till bergvik, var tvungen att fylla på mitt lager med bomullsrondeller och tops :)
Passade också på att handla litte mat och även en brödrost :D

fin va?

Så nu tror jag att jag ska rosta några smörgåsar och ha smör och apelsinmarmelad på :D precis som hos farmor och farfar när jag var litten :)

Imorrn ska jag äntligen tillbaka till jobbet och det ska bli skönt, även om det redan är fredag imorrn och det vara blir en dag, men jag får jobba iaf :P


Hejhej!!
Sally

Satellite heart

Heej :)
Jag har nu vart hemma 2 dagar och det kryper i mina arbetsfingrar, men jag har inte fått komma tillbaka då jag vart i magsjukekarantän. Fast jag tror fortfarande inte att det var magsjuka men tar det säkra före det osäkra förstås eftersom jag jobbar med livsmedel. Sen vill man ju inte smitta om man skulle ha det. Men eftersom det inte hänt nått så tänker jag tala om för min chef att jag kan komma och jobba imorrn.

Jag älskar den här låten, den är så fin och mysig.
New moon har verkligen ett bra soundtrack :)

Sally