drömmar av guld?

Jag satt precis och kolla runt på litte bloggar och kom in på tyra.se och hittade till hennes webshop. Hon säljer nämligen smycken så jag kikade in hittade massa snyggt jag kan tänka mig att införskaffa :)

Bl.a. de här halsbanden

Livets träd i guldimmitation för 179kr


Flygande nyckel 79kr

Och den här ringen


Metallic Lilja 149kr

Hittade en annan på hennes blogg först men den fanns inte med så jag antar att den var slutsåld, och det förstår jag ;)


Nu kokar visst min potatis så nu blire mat snart :)Sally

We Are Marshall

usch efter att ha tagit ännu en förstor bir av min miljonärskaka jag har bakat så mår jag illa idag också. Måste ju lära mig att jag mår illa när det blir för sött!?
Jag ska snart kolla på en film som jag fick låna av min arbetskamrat Ann, We are marshall.
Vi pratade litte om den i fredags för hennes son spelar amerikansk fotboll och han ska tydligen åka till Marshall university och plugga och lira fotboll då förstås :P Det hade tydligen hänt nånting jättehemskt i staden Huntington där Marshall U. ligger och därför visste alla vad Marshall var om man sa så eller nått, jag fattade inte riktigt men den verkade intressant iaf. Eftersom jag älskar sport så ville jag självklart se den. Jag skulle faktiskt vilja gå och se när Carlstad Crusaders spelar nångång, det går ju jättebra för dem iår :DBara av att se trailern verkar det som en bra film.
Det är min måndagsunderhållning!!


Sally

The other guys.

haha såg en jätterolig men samtidigt väldigt tragisk film förrut med Will Ferrell och Mark Wahlberg. Jag älskar Mark wahlberg, visst är han snygg? :PMen nu blire och duscha och sen slänga mig i sängen.!
Gonatt!Sally