längtar..

Eftersom jag aldrig har varit utomlands och planerar nu på att åka så längtar jag verkligen tills det :D
Den här låten får mig verkligen att vilja åka nu på en gång!! :) Så snart är det jag som går på en vit sandstrand nånstans jääj ;)


 

Sally

behov av salt....

Jag håller på att tina prinskorv från påskas för jag måste bara ha nått salt och gött :)
Sen ska jag diska och kanske baka nånting.. syrran kommer hit efter att hon slutat så ska vi fira mamma på mors dag :)

Om ni minns mitt föra inlägg så var det ju som tur en som bjöd över mig, jag vet ärligt talat inte riktigt vad som hände där. Jag hittade en annanjättefin plånbok från Anna Sui, den är väl säkert inte heller äkta men den var riktigt snygg :P här är den, och för er som inte vill gå in och kolla så tänkte jag lägga ut en bild som jag tog från tradera.com.

Den var väl söt?

Den som jag nästan köpte var ljusblå och jättesöt.

Nej nu måste jag nog diska om jag ska hinna baka tills syrran kommer också!! :DSally

ren dumhet...

Jag har nog precis köpt en plånbok på tradera som jag inte ville ha egentligen. Det var som att någon annan tryckte på lägg ett bud knappen :S jag ville ju egentligen ha den vita snygga chanelplånboken :D
Just i denna stunden så är det bara 4min kvar innan det är fastslaget att plånboken är min. Den är jättesöt så det gör egentligen ingenting. 156kr så vid 13:53 så är den min... så när jag har postat det här inlägget har jag alltså en nya Anna Sui plånbok.. :) och jag vet att den inte är äkta så det irriterar mig mest med att jag inte tänkte när jag la ett bud.. Jag tog flera timmar på mig att vänta med att lägga bud på den från chanel för att verkligen känna att det skulel vara rätt. jag är så otroligt dum ibland...  :P

Om man ska åka utomlands, vart ska man åka då? om man vill ha sol?
Jag har ju aldrig vart utomlands men ska iväg i sommar så ge mig tips så jag kan tipsa syrran och annelie ;)


SallyUppdatering: Som tur var, var det en som bjöd över mig 13:52 vilken tur jag hade va? så nu måste jag kolla efter en ny ;) men jag ska invänta och se.. vill ju ha en ny snygg plånbok.. helst vill jag ju ha Chanel men Anna Sui hade fina också..