love him

Jag har precis hittat min nya favvoblogg!!

Jag saknar tiderna när han och Peter Jihde pratade hockey i hockeykväll på 1an :)


Så jag får sätta mig och sträckläsa imorrn :D


Sally

much better thanks

Ja idag mår ja mkt bättre, än så länge iaf :)
Jag har idag hunnit kolla på asdåliga kungar av tylösand men som man måste se iaf :P och även hängt bort all tvätt jag tvättade igår och gjort iordning så syrran får plats med massa kartonger och möbler sen när de kommer med allt. Ska även hänga upp tvätten som mamma satte på innan hon gick ner till syrran och sen tänkte jag diska det jag hinner på en timme ungefär.
För sen ska jag ju till jobbet och vänta in att de andra slutar så vi kan dra och käka på Village Tandoori, de har hur god mat som helst där. Så imorrn ska jag tillbaka till jobbet äntligen :D hostar litte fortfarande men så farligt tycker jag inte att det är nu och jag kommer ju självklart att ta med mig Noskapin ;)

nej nu måste jag sätta igång så jag hinner diska så mkt som möjligt :)

haré najs nuu!! :)


Här har ni en asnajs låt från volbeats nya album ♥
Sally

tvätterska!

Ja, jag har fått ett nytt jobb, ist för diskare så har jag gått och blivit tvätterska ;)
tyvärr ger detta yrke inge pengar men jag får iaf hjälpa min syster!
Eftersom jag är sjuk har jag inte orkat bära nånting så det känns som jag inte har hjälpt till nånting nu men eftersom jag är hemma idag också för jag fortfarande hostar och håller på så kan jag ju iaf ställa upp med att tvätta några maskiner :) det känns som att det är det minsta jag kan göra just nu.

Imorrn ska jag hjälpa till att bära litte iaf då den stora flytten är. Men jag blir inte så långvarig för vi ska nämligen ut och äta med jobbet imorrn och det vill jag absolut inte missa. Antita fyllde 60 förra söndagen så därför bjuder vi ut henne!

Så nu ska jag hänga upp den första tvätten så seee yaaa!!


Man behöver ju musik för att hålla sig pepp och det gör vi med denna
Sally