härliga sooool

Idag är det fruktansvärt underbart väder. Jag HAR legat på balkongen, i typ 30min sen har jag gått in sen gåt ut och lagt mig igen, flera ggr. För tydligen pallar jag inte riktigt trycket från solen... Om det bara blåste liiiiiiiiite, bara lite.
Skulle vara skönt att gå ut och gå nu men jag får se om jag hinner, ska göra iordning min middag nu, som består av Naturdiets Drinkmix med smak av Päron. Den smakar som välling med päronglassmak.. Jag gillar inte välling så det var väldigt svårt att få ner den igår, men det går bra så länge den är riktigt kall.
Så nu blir det mat, sen ska jag duscha och sen ska jag åka ner till Bergvik, se om jag kanske hittar nått roligt i klädväg att köpa sen ska jag, Sofie och Syrran på bio.
Vi ska se Transformers 3: Dark of the moon :D

Ååå, hoppas den är riktigt bra!!! Så är den i 3D också, spännande.. Ni ska få höra imorrn hur den var, jag lovar :D


Sally

Roger Federer ♥

Heeej! :)
Ja, vilken trevlig midsommar vi ha haft :)
Var hem till mamma i lördags också, var mkt trevligt. Mammas kompis från Arvidsjaur (som nu bor i Stenungssund), Susanne och hennes man Frans var och tittade förbi också.

Tyvärr åkte Robin Söderling ut igår.. MEN min idol är fortfarande med i spelet.. fast han skulle spela idag så vi får se om han överlever dagen, men det tvivlar jag inte en sekund på.Sally
In Flames

Ja det har ju blivit några dagens låtar här.. tänkte att jag inte skulle vara sämre idag för jag måste dela med mig av denna underbara låt. 

Jag är just nu besatt av denna låt.Sally