Carpe Diem

eftersom jag lägger ut ganska mycket musik tänker jag dela med mig av den här låten jag hörde häromdagen,
heelt okej faktiskt.

Hi, my name is Ronnie, Im an addict. Daddy never should have raised me on Black Sabbath


...... sen gillar jag även den här låten. Konstigt för jag är inte så förtjust i bandet annars.Sally

onsdag 25 januari

alltså, döden åt alla facebook-spel. nu har jag börjat spela ett nytt spel på facebook, egentligen bara för att jag just då hade tråkigt men det var riktigt beroendeframkallande. Hidden Chronicles heter det. Man ska leta upp massa saker för att komma vidare och hitta en skatt eller nånting som någon lämnat efter sig. Roligt var det iaf :)


Jag har nu tänkt i ett par timmar att jag ska gå och lägga mig efter att jag nästan somnade förrut men då var ju klockan bara halv 7 och då kan man inte lägga sig och sova. Så nu ska jag äntligen få krypa ner i min varma säng och kanske vakna upp pigg imorrnbitti? Gick upp kl.5 igår för jag började en halvtimma tidigare för vi hade en brödbeställning och det var JOBBIGT kan jag lova. Jag tycker det är jobbigt nog att gå upp halv 6. Imorse vaknade jag kvart i 5 av att jag hade en tarantella som pekade finger åt mig och hotade med att hoppa på mig.. usch tur att jag vaknade :D somnade dock om på en gång och blev ledsen när klockan ringde 45min senare ;)

GODNATT

Sally

15-20 ska bara tappas sådär!! :D

God kväll!
Jaha, då vare söndag igen då. Just nu sitter jag och festar på pepparkakor med mjölk för imorrn börjar mitt nya liv igen ;)
Eftersom jag imorrn börjar jobba på Tingvalla och ska vara där i två veckor så har jag nämligen tänk att promenera/powerwalka hem VARJE dag, om det inte är snöstorm då vill säga :P Ska även börja med naturdiet igen. För nu jävla ska jag bli slim igen.. En kur nu och en kur till om 2-3 månader då vi drar i slutet på juni. Måste vara smal när jag åker till USA.

Var hemma hos Tina och myste med vin, popcorn, musikquiz och frågesport.
Tack för igår vännen, det var supertrevligt :)

Idag är mitt ansikte inte lika illa.. Nu är det mest bara torrt och lite rött men det kliar inte så mycket längre iaf och det är VÄÄÄLDIGT skönt. Hoppas bara inte när jag vaknar imorrn att det är värre igen. Nej positiva tankar. JA
Nu ska jag lägga mig och läsa några kapitel i Stephenie Meyers tredje bok i twilight-serien, eclipse.


Godnatt kära vänner!
Sally