och där kom värmen..

Kom igen Tre kronor!!!

Heej!
 
Vilken dag detta blev då ;)
Jag cykla till jobbet på som vanligt, lite småsen men kom i tid iaf. Ställde mig och började skiva kassler och då ringer det i telefonen på jobbet och 15min senare är jag helt plötsligt på Nobel och lägger falukorv ;)
Men imorrn är jag tillbaka på Tingvalla igen och det ska bli skönt :)
 
 
Snart börjar hockeyn igen också, men det verkar inte gå så bra för svenskarna, då vi efter andra perioden ligger under med 2-1 men hoppas det vänder till vinst :)
 
Heja Sverige!!!
 
 
 
 
 
Sally ♥

Cykelpremiär

Igår var jag och hämtade min cykel som stod hos min syster för att jag inte hann och hämta den på cykelverkstaden som ligger precis brevid henne, så hon var så snäll och hämtade den åt mig :) 
 
När jag hämtade den igår så var den jätteskitig för den stod brevid en blomrabatt och det ahr ju regnat lite här i Karlstad så den var full i jord. Så jag ställde mig ute i solen förrut och gjorde rent min vackra cykel. 
Tog även premiärturen förrut, åkte hem till syrran och hämtade en bok, åkte med den till biblioteket och sen hem.. Det är inte långt men eftersom jag inte cyklat på bra länge och är totalt URform så var det lite tufft. Men det var vääldigt skönt iaf :) Så nu kan jag cykla till jobbet och spara in 5-10min hemma ist. 
Tror jag ska testa att gå upp klockan 6 ist för halv 6 nu när jag endå har så nära till jobbet :)
 
 
Mina fina kusiner ♥
 
 
 
 
 
Sally ♥