Bowlingproffs?

Oj nu gick det visst sådär länge tills jag skrev igen.
Men det händer så mkt i mitt huvud att jag inte orkat skriva något.

Igår var jag, Syrran, Jonna, Elin, Jimmy, Patrik och Charlotte på score och bowlade, det var verkligen jättekul. Men jag älskar ju att bowla också :D jag fick några strikear och vann första omgången (med 104p) med Jimmy tätt efter. Sen vann Patrik nästa omgång eftersom vi inte hann och spela klart, annars hade jag ju vunnit igen ;)

Snodde bilderna från syrrans blogg


Elin och Syrran, "jag kan flyga" ;)

Nu har jag tänkt att jag ska baka litte, får besök av syrran snart och mamma är redan här så jag ska baka
litte som jag också tänkte ha när jag ska bjuda släkten på kalas, när nu det blir :)Ska försöka att komma ihåg och ta kort på mina bakmästerverk ;)
Sally

hello again

Heej! :)
jag ville bara be om ursäkt för att jag varit lite frånvarande här men jag har haft så mkt att tänka på att jag helt enkelt inte velat blogga något.
Ska försöka bättra mig, jag lovar :)


Sally

från tingvalla till sundsta!!

tjaaa!!
Igår fick jag hoppa in och jobba igen för stackars Tina var sjuk och det betydde att jag skulle göra något jag var jätterädd för att göra :P jag skulle nämligen laga mat.. Jag skulle ha hand om det vegetariska och dagens soppa. Det vegetariska vart jättebra och det tog slut snabbt :D men soppan däremot vart inte så rockig, trodde grytan skulle räcka men den blev för liten så jag fick dela upp den i en gryta till och sen vart den inte riktigt kokat, eller ja moroten var litte småhård men den blev okej till slut.. haha och när vi skulle slänga maten efter vi hade ätit så hade den blivit en gryta ist för en soppa :D linserna och moroten sög upp allt vatten så det var mer en röra än soppa men det är okej, jag är nöjd iaf!!

Imorse ringde de ifrån sundsta-gymnasiet också så jag ska dit imorrn och vara där resten av veckan trodde han.
Det ska faktiskt bli intressant och se hur de jobbar där :)
men nu ska jag iväg ner till Tingvalla och hämta skorna som jag lämnade där igår.
Kraaam på er!!!
Sally